jazz meisjes 6 tot 20 jaar

Meisjes groep 2 en 3 basisschool

GLITTER KIDS

Vrijdag van 15:00 tot 16:00 uur in het Brookshoes, onder leiding van Sandra Besselink en Pien Noppert.
Lekker speels en ongedwongen. Bij deze groep worden er naast de reguliere dansoefeningen ook dansspelletjes gedaan, om op een leuke manier het dansen aan te leren.

Meisjes groep 4 basisschool

LITTLE MAGIC

Vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur In het brookshoes, onder leiding van Sandra Besselink en Pien Noppert.
Leuke muziek, precies wat deze meisjes leuk vinden en natuurlijk ook dansoefeningen die exact bij hen passen. Heerlijk om zo speels en muzikaal bezig te zijn.

Meisjes groep 5 basisschool

STARDANCERS

Vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur in het brookshoes, onder leiding van Maud Stamsnijder en Pia Platenkamp.

Meisjes groep 6 en 7 basisschool

GET UP !

Vrijdag van 17:00 tot 18:00 uur in het brookshoes, onder leiding van Sera Makkinga en Cherell Buld.
Beter kan je de week niet eindigen. Met moderne muziek om op te dansen. Dat wil jij toch ook? Leer om te genieten en te bewegen op de beats.

Meisjes groep 8 basisschool en VO1.

SHINE

Vrijdag van 19:00 tot 20:00 uur in de sportzaal, onder leiding van Emy Blom en Cherell Buld.

Streetjazz demogroep vanaf 16 jaar.

2MOVE

Vrijdag van 19:00-20:00 uur afwisselend in de sportzaal, onder leiding van Emy Blom.
Leer de moeilijkste danspassen aan en laat daarna bij de diverse demonstraties en wedstrijden zien wat je kunt.

Jeugd selectiegroep D 9 t/m 13 jaar

Vrijdagavond van 16:00 tot 17:00 uur in de sportzaal, onder leiding van Marita en Loïs Blom.

Jeugd selectiegroep C 9 t/m 13 jaar

Vrijdagavond van 17:00 tot 18:00 uur in de sportzaal, onder leiding van Marita en Loïs Blom.

Voor leden vanaf 9 jaar bestaat de mogelijkheid geselecteerd te worden voor een selectiegroep jazzdans. Deze leden vallen in de recreatieve lessen op door hun talent, inzet, lenigheid en enthousiasme.

Ben je goed in dansen? Hou je van muziek? Dan is dit jouw groep. Heerlijk bewegen. Je conditie op peil houden en lichamelijk bezig zijn.